Uw partner op de weg
NIEUWS

OBU installaties voor de Satellic kilometerheffing in BelgiŽ

Zoals aanbevolen door de firma Satellic bieden wij een kit aan voor het uitvoeren van de vaste installatie van de OBU voor het intelligente registratiesysteem van de kilometerheffing voor het vrachtvervoer in BelgiŽ.

De installatiekit van Phelect met instructies en voedingskabel geeft u de mogelijkheid om een professionele vaste installatie uit te voeren tegen een zeer scherpe prijs, minder dan 100Ä*, voor uw eindklant.

Onze kit EH460 is een specifieke ontwikkeling met een kabel van zeer hoge kwaliteit, ADR/GGSV gekeurd. De naam van de fabrikant, de gerespecteerde norm en de certificatie-instelling zijn terug te vinden op de kabel.


Neem geen risico naar uw klanten toe !
Eis een kabel met een kwaliteitskeurmerk !Wij willen u deze kit aanbieden zodat u geheel vrijblijvend een kwalitatieve installatie aan een zeer scherpe prijs kan voorstellen aan uw klanten, zonder enige andere verplichtingen. De OBUís, van het merk VDO, worden uitsluitend via Satellic verdeeld en de vaste installaties zijn geheel vrijblijvend.

Wij hebben meer producten ontwikkeld om uw installaties van de OBU Satellic te vereenvoudigenÖ

Ö bevestigingskit met professionele klittenband, voedingstester, positioneringsjabloon, enz. Ontdek hier deze bijkomende producten om u het leven te vergemakkelijken !

In dit document kan u meer gedetailleerde informatie vinden ivm de kilometerheffing.

Uiteraard blijven wij ook steeds beschikbaar voor verdere vragen.

* Dit bedrag kan uitzonderlijk variŽren in geval van zeer complexe voertuigen.

tags: ecodrive, eco drive, voertuig track and trace, tachograaf download,
tachograafgegevens, voertuig track and trace, digitale tachograaf, tachograaf uitlezen, ...