Uw partner op de weg
NIEUWS

Salon Truck & Transport en Phelect nieuwigheden

Phelect zal aanwezig zijn op het salon Truck & Transport dat plaats vindt van 13 tot 16 januari te Brussel. Kom onze verschillende nieuwe producten ontdekken in avant première...


  • 1. DigiFleet is een telematica systeem waarmee uw klanten aanzienlijke productiviteitswinst kan bereiken met de volgende mogelijkheden: tracking, historiek van ritten, identificatie van uw chauffeurs, opvolging van het gebruik van de PTO, gebruik van een terminal in de cabine, rapporten van activiteiten en gebruik, geofencing, creëren van waarschuwingen, enz. Het systeem is zeer moduleerbaar, de opties kunnen geactiveerd worden in functie van uw wensen en het grote voordeel huist in het feit dat dit kan door slechts 1 enkele module waarmee ook de tachografen en chauffeurskaarten automatisch van op afstand gedownload kunnen worden.

  • 2. DigiDrive is een ecodrive systeem om het rijgedrag van uw chauffeur te evalueren en zo zijn rijstijl te kunnen verbeteren. Het brandstofverbruik en de slijtage van de banden dalen zo ook, wat resulteert in een vermindering van de gebruikskosten. Het optioneel gebruik van een eco-paneel laat spontane aanpassingen met geleidelijke verbeteringen van de chauffeur toe.

  • 3. DigiTyre is een controlesysteem voor de bandendruk (TPMS). Dit origineel systeem verhoogt de veiligheid en vermindert sterk de onkosten aan uw voertuigen. Dit door een lager brandstofverbruik, de levensduur van de banden te verlengen en de stilstand van uw voertuigen van uw klanten te verminderen. De belangrijkste voordelen van dit systeem zijn de zeer hoge nauwkeurigheid bij de meting van de bandendruk dankzij een automatische compensatie van temperatuursinvloeden, zijn eenvoudige installatie en een scherpe prijs.

  • 4. 360° camera DigiView. Dit ingenieus systeem verbetert sterk de veiligheid en elimineert dode hoeken tijdens maneuvers want uw chauffeurs beschikken over een gereconstrueerd beeld rondom heel het voertuig. In dit gamma zitten ook achteruitrij camera’s of camera’s met zijzicht om het rijden te vergemakkelijken.

  • 5. Tot slot een “witte ruis” intelligent achteruitrij alarm. Het gaat hier om een intelligent systeem dat automatisch het alarmniveau aanpast aan de omgeving om geluidsoverlast te verminderen en toch op een maximale manier de aandacht op het gevaar vestigt. Ideaal voor steden en nachtleveringen.


De belangrijkste brochures van deze verschillende producten kan u hieronder vinden. Breng ons zeker een bezoek op het salon Truck & Transport om deze producten te ontdekken (Paleis 1 stand 1.28).

Ter gelegenheid van het salon zal er een uitzonderlijke korting van 10% toegekend worden op alle bestellingen van de Digi_View 360° camera gedurende de maand januari.

Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie.

Folder DigiFleet
Folder DigiDrive
Folder DigiTyre

tags: ecodrive, eco drive, voertuig track and trace, tachograaf download,
tachograafgegevens, voertuig track and trace, digitale tachograaf, tachograaf uitlezen, ...