Uw partner op de weg
NIEUWS

Verzeker de veiligheid van uw klanten en hun voertuigen...

Verschillende soorten incidenten kunnen onderweg en bij stilstand voorvallen: een ongeval, vandalisme, verkeersagressie, ...Het is belangrijk om de veiligheid van uw klanten en deze van hun voertuigen te verzekeren door visuele bewijzen te registreren. Biedt hun dus de professionele on-board camera aan die het beste aan hun behoefte voldoet: compacte camera, camera voor/achter, high performance camera.

Elke camera kan volledig automatisch gebruikt worden (starten en stoppen met filmen, opslag van de huidige beelden in geval van schokken, enz.).

Ontdek ook onze WiFi modellen, de functie van rijstrookuitgang alarm (LDWS) of de GPS om de plaats van incidenten te kunnen opslaan en om samen met de opgeslagen beelden het afgelegde traject op kaart te tonen.
Deze camera’s slaan beelden op volgens het first in first out principe en een vergrendeling (manueel of automatisch) is mogelijk om verlies van nuttige beelden te vermijden.

Al onze camera’s beschikken over een geďntegreerd LCD scherm om de basisparameters gemakkelijk te kunnen instellen en opgeslagen video’s en foto’s te kunnen tonen.

Na installatie, hoeft uw klant er niet meer bij stil te staan, terwijl de camera constant over hem waakt!

Meer informatie kan u terugvinden in de brochure.

Aarzel om met ons contact op te nemen voor verdere informatie.


tags: ecodrive, eco drive, voertuig track and trace, tachograaf download,
tachograafgegevens, voertuig track and trace, digitale tachograaf, tachograaf uitlezen, ...