Uw partner op de weg
NIEUWS

Phelect op het Salon Matexpo

Phelect zal aanwezig zijn op het salon Matexpo dat plaats vindt van 6 tot 10 september te Kortrijk.


Kom onze belangrijkste producten ontdekken voor uw klanten:

 • De software DigiSave_Optimdrive geeft overzichtelijk de gegevens weer van de tachografen en de bestuurderskaarten, met gedetailleerde rapporten van de overtredingen betreffende rij -en rusttijden. Deze software bestaat eveneens in de versie «Pro» om uw loonvoorbereiding te vereenvoudigen van de chauffeurs van uw klanten.
  Folder DigiSave_OptimDrive


 • DigiFleet is een telematica systeem waarmee uw klanten aanzienlijke productiviteitswinst kan bereiken met de volgende mogelijkheden: tracking, historiek van ritten, identificatie van de chauffeurs, opvolging van het gebruik van de PTO, gebruik van een terminal in de cabine, rapporten van activiteiten en gebruik, geofencing, creëren van waarschuwingen, enz. Het systeem is moduleerbaar, de opties kunnen geactiveerd worden in functie van uw wensen en het grote voordeel huist in het feit dat dit kan door slechts 1 enkele module waarmee ook de tachografen en chauffeurskaarten automatisch van op afstand gedownload kunnen worden.
  Folder DigiFleet


 • DigiDrive is een ecodrive systeem om het rijgedrag van de chauffeur te evalueren en zo zijn rijstijl te kunnen verbeteren. Het brandstofverbruik en de slijtage van de banden dalen zo ook, wat resulteert in een vermindering van de gebruikskosten van uw klanten. Het optioneel gebruik van een eco-paneel laat spontane aanpassingen met geleidelijke verbeteringen van de chauffeur toe.
  Folder DigiDrive


 • DigiTyre is een controlesysteem voor de bandendruk (TPMS). Dit origineel systeem verhoogt de veiligheid en vermindert sterk de onkosten aan uw voertuigen. Dit door een lager brandstofverbruik, de levensduur van de banden te verlengen en de stilstand van de voertuigen van uw klanten te verminderen. De belangrijkste voordelen van dit systeem zijn de zeer hoge nauwkeurigheden bij de meting van de bandendruk dankzij een automatische compensatie van temperatuursinvloeden, zijn eenvoudige installatie en een scherpe prijs. Dit systeem kan een jaarlijkse besparing bieden van ongeveer 100€ per band.
  Folder DigiTyre


 • 360° camera Brigade. Dit ingenieus systeem verbetert sterk de veiligheid en elimineert dode hoeken tijdens maneuvers omdat de chauffeurs beschikken over een gereconstrueerd beeld rondom heel het voertuig. In dit gamma zitten ook achteruitrij camera’s of camera’s met zijzicht om het rijden te vergemakkelijken. Geen dode hoeken meer!
  Folder DigiView


 • Om de veiligheid van uw klanten te verzekeren, bieden we u eveneens een gamma aan van professionele dashcams. Enkele camera, dubbele camera (voor in het voertuig of achteruit te gebruiken), camera high performance met uitstekend nachtzicht.
  Folder dashcams


 • Tot slot een “witte ruis” intelligent achteruitrij alarm. Het gaat hier om een intelligent systeem dat automatisch het alarmniveau aanpast aan de omgeving om geluidsoverlast te verminderen en toch op een maximale manier de aandacht op het gevaar vestigt. Ideaal voor steden en nachtleveringen.
  Folder DigiView


 • Breng ons zeker een bezoek op het salon Matexpo om deze producten te ontdekken (stand 472).


tags: ecodrive, eco drive, voertuig track and trace, tachograaf download,
tachograafgegevens, voertuig track and trace, digitale tachograaf, tachograaf uitlezen, ...