Uw partner op de weg
NIEUWS

Stoneridge SE5000 Digitale tachograaf : één miljoen stuks gefabriceerd !

In 2005 rolde de allereerste SE5000 digitale tachograaf van de band, in een wereld die anders was dan nu het geval is.


In 2005 leefden we nog in een pre-iPhone tijdperk en Facebook was nog maar net beschikbaar voor iedereen.

Nu in 2017, is Stoneridge trots om te kunnen verkondigen dat ze al meer dan 1 miljoen SE5000 digitale tachografen geproduceerd heeft. De miljoenste tachograaf is in augustus van de band gerold in de fabriek in Örebro, Zweden en zal gemonteerd worden in een nieuwe DAF vrachtwagen.

Sinds die eerste tachograaf heeft de SE5000 van Stoneridge verschillende updates ondergaan waaronder de “afronding van de minuut”, geïntegreerde “Driver Decision Support” zodat chauffeurs hun tijd op de baan kunnen optimaliseren met integratie van arbeidstijden. Tegenwoordig zijn de chauffeurs het ook gewoon om te werken met mobiele Apps en de download van op afstand, waarbij Stoneridge er telkens was voor begeleiding bij elke stap op deze weg.

Stoneridge en Phelect zijn zeer blij om de productie van de miljoenste digitale tachograaf te kunnen vieren. Met de voorbereidingen voor het bouwen van de volgende miljoenste tachograaf zullen er zich weer veranderingen voordoen bij de intrede van de slimme tachograaf in 2019. Maar Stoneridge zal er zoals steeds zijn, voor de miljoenen chauffeurs en vloten in Europa, met innovatieve producten en services voor iedereen.

tags: ecodrive, eco drive, voertuig track and trace, tachograaf download,
tachograafgegevens, voertuig track and trace, digitale tachograaf, tachograaf uitlezen, ...