Uw partner op de weg

Uw partner op de weg
Wilt u op de hoogte blijven en onze nieuwsbrief ontvangen?
Ja
Later
NIEUWS

DigiRD

DE oplossing voor uw remote download !


Om u te helpen om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen in verband met het downloaden van de tachografen en chauffeurskaarten hebben wij ons systeem voor het “automatisch downloaden van op afstand” geactualiseerd.

Zoals u kan vaststellen bij het lezen van de brochure, hebben we voor een zeer eenvoudig systeem gekozen, waarbij u geen manuele handelingen moet uitvoeren of permanent materiaal moet aansluiten in uw kantoren.

Een optie met supervisie service, uitgevoerd door tachograaf specialisten, is eveneens ter beschikking. Dit garandeert u een controle van de overdracht van de bestanden en ontlast u van alle stress hieromtrent.

U hebt ongetwijfeld al vastgesteld dat de verplichting voor het downloaden van de gegevens een vervelende noodzaak is die een groot tijdverlies kan veroorzaken. Het is niet altijd gemakkelijk om deze regelmaat in te passen bij uw andere administratieve taken. Hierdoor bent u blootgesteld aan het risico om gegevens te verliezen of aan zware boetes in geval van controle.

Aarzel niet om ons voor meer informatie of prijsofferte te contacteren.


Download PDF