Uw partner op de weg

Uw partner op de weg
Wilt u op de hoogte blijven en onze nieuwsbrief ontvangen?
Ja
Later
NIEUWS

Verzeker uw veiligheid en die van uw voertuig...

Verschillende soorten incidenten kunnen onderweg en bij stilstand voorvallen: een ongeval, vandalisme, verkeersagressie, ...Het is belangrijk om uw veiligheid en die van uw voertuig te verzekeren door visuele bewijzen te registreren. Kies dus voor een professionele on-board camera die het beste aan uw behoefte voldoet: compacte camera, camera voor/achter, high performance camera.

Elke camera kan volledig automatisch gebruikt worden (starten en stoppen met filmen, opslag van de huidige beelden in geval van schokken, enz.).

Ontdek ook onze WiFi modellen, de functie van rijstrookuitgang alarm (LDWS) of de GPS om de plaats van incidenten te kunnen opslaan en om samen met de opgeslagen beelden het afgelegde traject op kaart te tonen.
Deze camera’s slaan beelden op volgens het first in first out principe en een vergrendeling (manueel of automatisch) is mogelijk om verlies van nuttige beelden te vermijden.

Al onze camera’s beschikken over een geďntegreerd LCD scherm om de basisparameters gemakkelijk te kunnen instellen en opgeslagen video’s en foto’s te kunnen tonen.

U installeert… en hoeft er verder niet meer bij stil te staan, terwijl de camera constant over u waakt!

Meer informatie kan u terugvinden in de brochure.

Aarzel om met ons contact op te nemen voor verdere informatie.