Carl Bruart – Garage MC Guillaume

Phelect gaat tot het uiterste om kwaliteitsproducten te ontwikkelen en te leveren en vooral om het werk van installateurs zoveel mogelijk te vereenvoudigen!

 

Vrachtwagengarage, erkend tachograafinstallateur, de onderneming MC Guillaume, gelegen tussen Charleroi en Bergen, realiseert alle soorten activiteiten op gebied van mechaniek en carrosserie en is ook gespecialiseerd in het inrichten van alle soorten voertuigen voor het vervoer van paarden.
Carl Bruart is verantwoordelijk voor de tachografen en waardeert de dienstverlening van Phelect.

“Phelect is voor ons een essentiële schakel in onze truckactiviteit. We volgen hun cursussen voor onze tachograaferkenning en gebruiken hun rollenbank, hardware en software voor de ijkingen. En we kunnen zeggen dat Phelect tot het uiterste gaat om kwaliteitsproducten te ontwikkelen en te leveren en vooral om het werk van installateurs zoveel mogelijk te vereenvoudigen! 2019 markeerde de overgang naar de nieuwe 1C-standaard voor tachografen en Phelect kon de vele beperkingen aan om ons een soepele overgang te garanderen.
We zijn ook erg blij met de Phelect-winkelservice, waarop we altijd kunnen rekenen om ons snel alle soorten merken tachografen, onderdelen en accessoires te leveren die we nodig hebben voor onze interventies op elk type voertuig. "