INSTALLATIE OBU

Installatie van de OBU voor de ViaPass kilometerheffing in België

Dankzij de installatiekit van Phelect kan u een vaste installatie van uw Satellic of Axxes OBU laten uitvoeren tegen een zeer scherpe prijs.

Een vaste installatie van uw OBU voor minder dan 100€*

Materiaal en uurloon inbegrepen

Gebruik de installatiekit van Phelect voor een vaste installatie van uw OBU, wat sterk aanbevolen is, en profiteer van de volgende voordelen:

  • gebruiksvriendelijkheid door het automatisch aan en uitschakelen van het systeem bij het op en afzetten van het contact.
  • betrouwbaarheid door een vaste aansluiting.
  • het eenvoudig respecteren van de verplichting dat de OBU aan moet staan bij elke verplaatsing in België (zelfs op de wegen waar geen tol van toepassing is)
  • sterk aangeraden voor ADR voertuigen (de batterij in de OBU moet verwijderd worden).

Onze kit EH460 is een specifieke ontwikkeling met een kabel van zeer hoge kwaliteit, ADR/GGSV gekeurd. De naam van de fabrikant, de gerespecteerde norm en de certificatie-instelling zijn terug te vinden op de kabel.

Neem geen risico betreffende het respecteren van de verplichte kilometerheffing ! Eis een kabel met een kwaliteitskeurmerk !

Contacteer meteen uw gebruikelijke tachograaf installateur (zie lijst) die deze installatie op een professionele manier tegen een scherpe prijs kan uitvoeren.

Indien u direct bij ons wenst aan te kopen, klik hier.

Indien u eventueel beschikt over uw eigen atelier kan u ons contacteren voor een offerte op maat via OBU@phelect.be .

Op deze manier bekomt u een correcte installatie, in alle vrijheid gerealiseerd zonder enige andere verplichtingen.

U kan uw voertuigen al uitrusten met de nodige kabels, zelfs wanneer u de OBU nog niet heeft ontvangen, om zo te anticiperen op de werkpiek die dreigt te ontstaan in de garages. Vervolgens moet u de OBU rechtstreeks bestellen via de website Satellic of Axxes  om deze dan heel éénvoudig in uw voertuig te bevestigen aan de hand van onze instructies. Er moet geen extra verzegeling aangebracht worden.

Phelect beschikt ook over een bevestigingskit met referentie EH463 waardoor u de OBU op een stevige manier, met professionele klittenband kan bevestigen en de OBU indien nodig zonder beschadiging kan verwijderen.

Meer gedetailleerde informatie kan u in dit document terugvinden. Uiteraard blijven wij ook steeds beschikbaar voor verdere vragen.

* Dit bedrag kan uitzonderlijk variëren in geval van zeer complexe voertuigen.